Zomertips

21-07-2022 584 keer bekeken

Heb je genoeg plannen voor deze zomer? Ga je nog op vakantie of kies je voor een staycation in het mooie Soesterberg? We hebben nog wel wat leuke tips op het gebied van cultuur en recreatie. Want wie hier woont, hoeft zich nooit te vervelen.

Bezoek een voorstelling
In Openluchttheater Cabrio worden in augustus en september allerlei muziek- en theatervoorstellingen gegeven. Ook voor kinderen! Verder is het Arts Center van Herman van Veen is een aanrader. Zowel met als zonder kinderen. In een prachtige natuurlijke setting van Landgoed De Paltz word je vermaakt en verrast.

Nationaal Militair Museum
Goede kans dat je al eens in het museum bent geweest als je in Soesterberg of Soest woont. Maar ook als je het museum voor de 2e of 3e keer bezoekt, is het leuk. Want hier kun je op avontuur gaan, dingen doen, ontdekken én spelen. Rij (mee) in een mini-tank of rupsvoertuig, wandel of fiets over de vliegbasis en leef je uit op de stormbaan.

Sportief Soesterberg
Eerder heb je al kunnen lezen dat La Vuelta, de Ronde van Spanje, naar Nederland komt.  Op zaterdag 20 augustus gaat de route van de tweede etappe over het voormalige vliegveld in Soesterberg. Voor wielrenliefhebbers een heel bijzonder moment. Wandel je liever? Dan kun je je aanmelden voor het Soester Wandelweekend. Op 20 en 21 augustus kun je weer kiezen uit prachtige routes van 10, 20 en 30 kilometer. Er is ook een rolstoelvriendelijke route.

Ontspannen de zomer door
Waar beter dan in de sauna kom je tot ontspanning. Thermen Soesterberg is een aanrader. De mooie sauna heeft een goed restaurant en je kunt er ook allerlei behandelingen boeken. Combineer je saunabezoek met een heerlijke massage en ga als herboren weer naar huis. Ook bij mooi weer is het heerlijk om naar de sauna te gaan, want er zijn heerlijke buitenbaden en een grote ligweide.  

 

Cookie-instellingen