Nieuw op het Nieuwbouwkompas: Sortie 16

20-09-2021 2048 keer bekeken

We willen een nieuw woningbouwproject op onze website aan u voorstellen: Sortie 16. Deze bijzondere woningbouwlocatie ligt in de gemeente Zeist, tussen Park Vliegbasis en het dorp Soesterberg.

De woonwijk bestaat uit 150 tot 200 woningen met een mix van appartementengebouwen tot twee- of vier-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Midden in Sortie 16 ligt een open natuurstrook, het natuurlijke hart van dit prachtige nieuwe project.

De provincie Utrecht is eigenaar van het terrein en heeft een gebiedsvisie gemaakt die de basis vormt voor het bestemmingsplan. De verwachting is dat het bestemmingsplan in het voorjaar 2022 definitief is. 

Pas als het bestemmingsplan onherroepelijk is vastgesteld door de gemeenteraad van Zeist, wordt een ontwikkelaar en woningbouwcorporatie geselecteerd. De ontwikkelaar gaat het plan in detail uitwerken en de woningen bouwen. De verwachting is dat de woningen in 2024 kunnen worden gebouwd. Tot die tijd houden wij u graag via deze website en de nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen van Sortie 16.

Lees meer...

 

 

Cookie-instellingen