Ondernemen in het dorpshart?

20-12-2020 1080 keer bekeken

In het voorjaar van 2021 wordt Den Bergh opgeleverd. Een prachtig appartementencomplex middenin het dorpshart, maar wist je dat je ook op deze toplocatie kan ondernemen?

Op de begane grond, in de plint van het gebouw,  is circa 680 m² beschikbaar voor bedrijvigheid in de maatschappelijke en dienstverlenende sector. Wat denk je bijvoorbeeld van een eigen kap- of schoonheidssalon of wellicht een ingenieursbureau of uitzendbureau op deze prachtige representatieve locatie? De mogelijkheden in deze sectoren zijn eindeloos.

Ook is er 200 m² beschikbaar voor een horecaonderneming. De horecaruimte is gelegen op de hoek van de plint en is daarom goed zichtbaar voor voorbijgangers en biedt ook mogelijkheden voor een terras.

Soesterberg trekt vooral in de zomer veel toeristen, de locatie is daarom bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor een ijssalon, pannenkoekenhuis, lunchroom of ander leuk concept. 

Wil jij volgend jaar op deze prachtige plek ondernemen? Neem dan contact op met Iris Lageweg van Molenbeek Makelaars voor de mogelijkheden: 030-256 88 16.

Cookie-instellingen