De Groene Hoogte razend populair

02-10-2020 1223 keer bekeken

Het groene karakter, de centrale ligging en de prachtige woningen zijn de ingrediƫnten voor het grote succes van De Groene Hoogte. Deze week zijn er in dit mooie project enkele woningen terug in verkoop gekomen. Heeft u nog interesse? Wees er dan snel bij!

De eerste fase van het project is inmiddels bewoond en geeft al een aardig beeld van hoe deze gezellige groene wijk er straks uit komt te zien. 

Voor fase 2 is de vergunning inmiddels onherroepelijk en start de aannemer dit jaar nog met de bouw en verwachten we in 2021 de nieuwe bewoners te kunnen verwelkomen.

Voor de derde fase is de vergunning ook onherroepelijk en gaat naar verwachting medio 2021 de eerste paal de grond in. In deze fase zijn dus nog enkele woningen in verkoop gekomen en bestaat er wellicht nog een klein kansje om een woning te bemachtigen. Kijk voor meer informatie over deze woningen en de telefoonnummers van de makelaars op www.degroenehoogte.nl

Een park middenin de wijk, dat al deels is aangelegd, maakt onderdeel uit van het totale plan van De Groene Hoogte. Wanneer alle woningen zijn opgeleverd wordt de aanleg daarvan voltooid.

Als alles volgens planning verloopt, is De Groene Hoogte in april 2022 helemaal af. Een mooi moment om naar uit te kijken.

 

Cookie-instellingen