Nieuwe website voor Oude Tempel

26-05-2020 1552 keer bekeken

PERSBERICHT - Het nieuw te bouwen woongebied Oude Tempel in Soesterberg moet een hoogwaardig woongebied in het groen worden met lommerrijke lanen, waarbij de identiteit van het voormalige landgoedbos nog zichtbaar is.

Op de speciaal, door de Gemeente Soest,  ontwikkelde projectwebsite www.oudetempel.nl is alle informatie te vinden over het woongebied dat verschijnt achter Landgoed Oude Tempel. De website biedt algemene informatie over het project, inzicht in de planning, achtergronden en het laatste nieuws. 

Onderdeel Hart van de Heuvelrug
Het toekomstige groene woongebied bij Oude Tempel is onderdeel van het regionale samenwerkingsprogramma Hart van de Heuvelrug. Binnen dit programma zijn ecoducten aangelegd en bebouwde gebieden terug gegeven aan de natuur. Daardoor is een groot aaneengesloten natuurgebied ontstaan. In ruil daarvoor komt er nieuwe bebouwing op plekken waar versnipperde natuur minder goede overlevingskansen heeft. Dat heeft ervoor gezorgd dat de natuurwaarden in de omgeving van Soesterberg en Zeist sinds de start van het programma Hart van de Heuvelrug enorm zijn toegenomen.

Website www.oudetempel.nl
De afgelopen weken zijn er vanuit het planproces project Oude Tempel een aantal nieuwe documenten beschikbaar gekomen. Op www.oudetempel.nl staat alle informatie over het woongebied dat verschijnt achter Landgoed Oude Tempel. De website biedt algemene informatie over het project, inzicht in de planning, achtergronden en het laatste nieuws.

De Gemeente Soest hoopt belangstellenden en geïnteresseerden met deze website een gebruikersvriendelijke en actuele informatiebron te bieden over alle relevante aspecten van het project Oude Tempel.

Cookie-instellingen