Nog 10 appartementen te huur bij Huren aan Flight Deck

27-01-2020 6441 keer bekeken

Wie een appartement op het oog heeft bij Huren aan Flight Deck moet vaart maken, maar liefst 95 van de 105 appartementen zijn verhuurd. Vrijdag 31 januari van 16.00 tot 17.00 uur heeft u voor de laatste keer de kans om een open huis te bezoeken.

Nu de bouw richting het einde loopt en de huurders van de appartementen in complex Heidevogel eerdaags de sleutel in handen nemen is dit uw laatste kans om de modelwoning van binnen te bekijken.

In februari worden ook de eerste eengezinswoningen opgeleverd. En wist u dat voor deze woningen de inkomensrichtlijnen zijn gewijzigd? U leest de richtlijnen op de website van hurenaanflightdeck.nl 

Bent u benieuwd naar de appartementen of de eengezinswoningen?   De te bezichtigen woningen zijn volledig ingericht zodat u een perfecte indruk kunt krijgen van de woningen en het afwerkingsniveau met eigen ogen kunt bekijken.

Voor in de agenda:

Vrijdag 31 januari tussen 16.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom in appartementencomplex Heidevogel, aan de Batenburgweg 3A-16.

Vrijdag 7 februari  tussen 16:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom in de eengezinswoning aan de Postweg 62.

Op zoek naar een woning die per direct beschikbaar is? Bel dan met de Rebo Verhuur voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak.

Meer weten over Huren aan Flight Deck, lees dan verder op www.hurenaanflightdeck.nl

 

Cookie-instellingen