Soester Nieuwjaarsontmoeting, feestelijke start nieuw decennium!

09-12-2019 1360 keer bekeken

PERSBERICHT Gemeente Soest - Al jaren is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Soest een bekend gegeven. Het is het moment dat inwoners van Soest en Soesterberg door het college van burgemeester en wethouders worden ontvangen in het gemeentehuis voor het uitwisselen van de nieuwjaarwensen.

Met een nieuw decennium voor de deur, en inwoners die steeds vaker aangeven elkaar beter te willen leren kennen, brengt Soest op maandagavond 6 januari een heel ander programma: de Soester Nieuwjaarsontmoeting. Een feestelijke start van 2020 met dit jaar een podium vol jongerencultuur. Muziek, zang, rap, street art en meer!

 Onze samenleving kent oneindig veel gezichten. Samen maken ze onze Soester samenleving, en daarin valt heel veel te zien. Een open blik en open houding zorgen voor de mooiste ontmoetingen en ontdekkingen. Tijdens de Soester Nieuwjaarsontmoeting is daar volop ruimte voor. Jong ontmoet oud(er), geboren Soesters ontmoeten nieuwe Soesters enzovoort. Allemaal onder het motto ‘Samen leven is ook samen vieren!’.

Vrijwilligersbuffet
De verkiezing van de Soester van Jaar maakt dit jaar geen onderdeel uit van het programma. In plaats daarvan bieden we vrijwilligers in onze gemeente voorafgaand aan de avond van de nieuwjaarsontmoeting een feestelijk buffet. Als erkenning en dank voor hun belangrijke bijdrage aan onze samenleving. Daarna genieten zij, samen met de andere bezoekers, van een avond vol jongerencultuur. Vrijwilligers kunnen zich individueel, met andere vrijwilligers uit Soest of Soesterberg, of met hun partner aanmelden voor het buffet via F.Meijers@soest.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld u daarom zo spoedig mogelijk aan.

Jongerencultuur
Live muziek, zang, rap, street art en meer! Jongeren trekken op de zesde dag van het nieuwe decennium alles uit de kast om er voor zichzelf en voor hun mede inwoners een echte ‘New Years Bash’ van te maken. Onder leiding van de band van Riendy Holder (cultuurcoach jongerenwerk / bassist-zanger Mr. Ray Bass) beklimt jong Soester talent het podium. Zangeres Jasmin-Ann (deelnemer Voice of Soest en op vrijdag 6 december te zien bij de Voice of Holland), rapper Kapnine uit Smitsveen, DJ The Ripper en verschillende jonge street artists laten zich van hun beste en meest verrassende kant zien.

Programma
Maandagavond 6 januari 2020, Gemeentehuis, raadhuisplein 1:

18:30 uur - Vrijwilligersbuffet

20.00 uur - Ontvangst voor de Nieuwjaarsontmoeting

20.30 uur - Welkomstmoment gevolgd door een feestelijk programma vol Soester ongerencultuur, een hapje en drankje.

Aanmelden
Om gevoel te krijgen bij het aantal aanwezigen én om ons te kunnen verheugen op iedereen die van plan is te komen, kunt u zich aanmelden via nieuwjaarsontmoeting@soest.nl. Het college en de jongeren uit onze gemeente kijken naar u uit!

Meer informatie
Op de gemeentelijke Informatiepagina in de krant verschijnt de komende weken meer informatie. Ook op de Facebook pagina en de Instagram account van de Gemeente Soest is steeds meer te ontdekken over wat deze avond in petto heeft.

Cookie-instellingen