Het gaat goed bij dorpshart Den Bergh!

09-12-2019 1070 keer bekeken

De bouw verloopt voorspoedig en de verkoop van de appartementen loopt naar tevredenheid door. Inmiddels zijn 23 appartementen definitief verkocht en met nog een aantal appartementen in optie lijkt dit aantal zo voor het einde van dit jaar nog te groeien.

Toch zijn er nog prachtige appartementen beschikbaar en in deze nieuwsbrief zetten we Type B1 in het zonnetje: 

Wonen in een appartement van het type B1 is wonen op één van de mooiste plekjes in het gebouw Den Bergh. De ligging van deze appartementen is namelijk aan de achterzijde waar u uitkijkt op een prachtige bomenrij met achterliggend paardenweitje. Op de eerste verdieping komt u via de royale binnentuin uw appartement in en op de hoger gelegen verdiepingen via de galerij. Het heerlijke aan appartement B1 is dat u een woonkamer van het type doorzon heeft. De keuken heeft een raam aan de galerijzijde en u kijkt het groen in middels een grote schuifpui. De architect heeft verder goed nagedacht over dit appartement, u heeft 2 fijne slaapkamers een aparte wasruimte, complete badkamer en een tweede separaat toilet. Uiteraard is ook dit appartement gasloos en de technische installaties zijn gelegen in een aparte technische ruimte. Op het dak liggen voor het appartement B1 5 vijf zonnepanelen welke direct elektriciteit opleveren om uw huis te verwarmen, ventileren en te voorzien van warm water, moderner kan niet! U leest het al, wij zijn erg enthousiast over dit appartement. 

Bent u benieuwd geworden?

 Op vrijdag 13 december bent u tussen 13.00 en 15.00 uur welkom op de bouwlocatie voor meer informatie over het project. Het verkoopteam is aanwezig in de verkoop-bouwkeet, deze is niet te missen! Mocht u op dit moment niet aanwezig kunnen zijn, is een afspraak op een ander moment uiteraard ook mogelijk. Meer informatie is tevens te vinden op de website van het project www.dorpshart-soesterberg.nl 

Cookie-instellingen