Open huis eengezinswoning in Huren aan Flight Deck

18-11-2019 3336 keer bekeken

Zaterdag 7 december is het voor het eerst mogelijk een compleet ingerichte modelwoning van de eengezinswoningen in het project Huren aan Flight Deck te bezoeken. U bent van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom aan de Postweg 62.

Met een woning in huren aan Flight Deck geniet u niet alleen van een prachtige omgeving, u bent ook klaar voor de toekomst. Op de daken van de woningen liggen zonnepanelen, de stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het electriciteitsnet geleverd. U draagt bij aan een beter milieu en betaalt minder voor uw energierekening, wel zo een prettige gedachte. De bouw van de woningen gaat bijzonder voorspoedig en naar verwachting vindt de oplevering in het eerste kwartaal van 2020 plaats. 

Of wat dacht u van een van de appartementen?
Met een prachtig uitzicht, schitterende balkons en een imposante entree heeft u het bij Huren aan Flight Deck allemaal! De schitterende appartementen in het gebouw Bakermat worden dit jaar nog opgeleverd, de complexen Heidevogel en de Brik volgen in het eerste kwartaal van 2020. Wilt u nog in aanmerking komen voor een van deze fijne appartementen? De verhuur gaat hard, maar het is nog niet te laat! Kom aanstaande vrijdag 22 november tussen 16.00 en 17.00 uur naar het open huis aan de Batenburgerweg 5a-05 en laat u verassen door deze prachtige plek!

Kijk voor meer info op de website van Huren aan Flight Deck

 

 

  

 

 

 

Cookie-instellingen