Inschrijven op Huren aan Flight Deck start op 26 september

07-09-2019 4627 keer bekeken {0} reacties

Op donderdag 26 september 2019 start de online inschrijving van 41 eengezinswoningen en 105 appartementen in het project Huren aan Flight Deck.

Flight Deck ligt aan de voormalige startbaan van Vliegbasis Soesterberg. De appartementencomplexen dragen de namen De Bakermat, Heidevogel en De Brik, passend bij de bijzondere historie van de omgeving. 

Niet alleen de locatie is fantastisch, er is ook hoog ingezet op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Flight Deck is volledig gasloos en energiezuinig. De cv-ketel is vervangen door een warmtepomp en de radiatoren hebben plaatsgemaakt voor comfortabele vloerverwaming. Op de daken liggen zonnepanelen en de isolatie is uitstekend.

In Flight Deck huur je vanaf € 947,- een schitterend drie kamerappartement met luxe keuken en complete badkamer. De eengezinswoningen zijn te huur vanaf € 1.350,- per maand.

Schrijf u snel in voor de nieuwsbrief op www.hurenaanflightdeck.nl, want wanneer de nieuwe website met alle informatie over het huuraanbod live staat, wordt u vanzelf geïnformeerd over wat u moet doen om voor een van de huurappartementen of huurwoningen in aanmerking te komen.

Cookie-instellingen