De Groene Hoogte

16-04-2019 2297 keer bekeken

Elke dag wakker worden met uitzicht op de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van ontspanning en rust. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Op De Groene Hoogte kan het wel!

De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 180 woningen en wordt gekenmerkt door de groene omheining van bos. Ook in de wijk blijft een belangrijk deel aan groen behouden. Tevens wordt er een park aangelegd met speel- en recreatievoorzieningen. In fase 2 worden 27 woningen aangeboden in verschillende typen. Van herenhuizen en geschakelde twee-onder-een-kapwoningen tot royale twee-onder-een-kapwoningen.

Geef jouw favoriete bouwnummer door
Naar vedrwachting start in mei de verkoop van De Groene Hoogte en vanaf nu kun je jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Je zit nergens aan vast en kunt jouw keuze aanpassen als je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijft tijdens de verkoop. Op dat moment zijn de definitieve prijzen ook bekend.

Waarom moet ik mijn bouwnummervoorkeur doorgeven?
Door je voorkeuren door te geven kun je je alvast verdiepen in de woningen en de bouwnummers opslaan die je interessant vindt. Deze staan vervolgens overzichtelijk in je account. Door nu alvast je voorkeur door te geven maak je straks bij de toewijzing meer kans op een woning. Bovendien word je bij een inschrijving op de website, via de ontwikkelaar, op de hoogte gehouden van de start van de verkoop middels een nieuwsbrief.

Prijsranges en verkoopprijzen
Na het analyseren van alle woonwensen zetten de ontwikkelaar de laatste puntjes op de i en worden de definitieve berekeningen uitgevoerd. Ze kunnen nu dus nog niet zeggen hoeveel een woning exact gaat kosten. Toch willen ze de beschikbare informatie zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Om dat te kunnen doen werken ze met een prijsrange. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen te vinden op de website van De Groene Hoogte. Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met donderdag 2 mei as.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. Mocht je nog vragen hebben de makelaars beantwoorden deze graag.

Heb je vragen over het project of lukt het niet om je bouwnummervoorkeuren door te geven?

Je kunt altijd contact opnemen met Molenbeek Makelaars via 030 69 202 04 of Str├Ąter ERA Makelaardij Soest via 035 601 61 51. Liever mailen? Stuur een mailtje naar info@heilijgers.nl

Cookie-instellingen