Start verkoop gemist? Nog enkele appartementen te koop in Dorpshart Den Berg

17-12-2018 2086 keer bekeken

Op 27 november jl. zijn de 39 appartementen in het plan Den Bergh in verkoop gegaan. Veel geïnteresseerden kwamen in het Officierscasino het plan bekijken.

De uitgebreide brochure lag voor iedereen klaar en ook enkele materialen die toegepast gaan worden stonden opgesteld om te bekijken. Het was een druk bezochte avond.

Inmiddels hebben al veel belangstellenden hun interesse kenbaar gemaakt en staan de eerste afspraken ingepland voor het ondertekenen van de overeenkomst.

Er zijn nog prachtige appartementen en penthouses in plan Den Bergh beschikbaar vanaf € 309.000,- v.o.n. De appartementen worden uiteraard gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen. Er zijn verschillende type appartementen beschikbaar, met afmetingen variërend van 79 m2 tot 152 m2, die ruimte bieden aan uw woonwensen.

Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats en bergruimte in de parkeer kelder of op de begane grond van het gebouw.

Wilt u ook wonen in het dorpshart van Soesterberg en heeft u de start verkoop gemist?

Neem dan contact op met de makelaars Martine Wienbelt 06-10101280 of Jasja Scholtens 06-25085124 of bekijk de website www.dorpshart-soesterberg.nl voor de nog beschikbare appartementen. Een brochure aanvragen of uw vragen liever per e-mail stellen? Dat kan via info@typisch22.nl

  

Cookie-instellingen