Dorpsmarkt gemist? Vraag een magazine op!

21-09-2018 1389 keer bekeken

Afgelopen maandag vond de Dorpsmarkt van de gemeente plaats in het Officierscasino in Soesterberg. Het was een groot succes. Veel Soesterbergers en mensen van buitenaf kwamen langs en lieten zich enthousiasmeren.

Wat was er te doen?
Op de markt vertelden ontwikkelaars en projectleiders meer over de toekomstige nieuwbouwprojecten en de ondernemers van Soesterdal (de pleisterplaats) waren aanwezig om de bezoekers alvast kennis te laten maken met hun lekkernijen. Ook was er een marktkraam waar je meer te weten kon komen over energiezuinige woningen en werd informatie gegeven over de verplaatsing van de das.

Nieuwe naam dorpsplein
De vele stemmen die werden uitgebracht op de naam van het nieuwe dorpsplein heeft ertoe geleid dat u over niet al te lange tijd op het Den Berghplein kunt genieten van gezelligheid. De naam verwijst naar de naam die Soesterberg voor 1837 had.

Wilt u het magazine ontvangen?
Het Nieuwbouwkompas zelf was uiteraard ook aanwezig met het eerste nieuwbouwmagazine. In het magazine vindt u meer informatie over de projecten, Soesterberg als woonomgeving, interviews met (oud)inwoners van Soesterberg en leuke wetenswaardigheden. Mocht u de Dorpsmarkt gemist hebben en het magazine graag thuisgestuurd willen krijgen, mail dan uw adresgegevens naar: nathalie@nieuwbouwkompassoesterberg.nl

 

Cookie-instellingen