Belanghebbenden praten straks mee bij inrichting openbare ruimte nieuw woongebied Oude Tempel

08-05-2018 1410 keer bekeken

Het Burgerinitiatief Oude Tempel heeft voorgesteld om mee te denken over de inrichting van de openbare ruimte voor het nieuwe, groene woongebied Oude Tempel.

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Soest wil belanghebbenden in Soesterberg – waaronder het Burgerinitiatief, omwonenden, potentiële kopers en andere inwoners van Soesterberg – hier graag bij betrekken. Onderwerpen waarover meegedacht kan worden zijn wandelpaden, groen, speelruimte en uitlaatmogelijkheden voor honden.

Eerst uitspraak in beroep, daarna inrichting openbare ruimte
Het bestemmingsplan Oude Tempel bevindt zich momenteel in de beroepsfase. Dat betekent dat het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk is. Als na uitspraak van de Raad van State over het beroep blijkt dat gestart kan worden met het inrichtingsplan, geeft de gemeente voor alle belanghebbenden invulling aan de participatie hierover.

Heeft u vragen hierover? Neemt u dan gerust contact op met de projectleider Iris Ietswaart van de gemeente Soest, telefoon (035) 609 34 11 of e-mail i.ietswaart@soest.nl

Cookie-instellingen